-->

طريقة عمل سندوتشات السجق الإيطالي بأسهل مكونات زي المطاعم الايطالي | أكلة في 5 دقايق

  طريقة عمل سندوتشات السجق الإيطالي:

نقدم إليكم اليوم طريقة عمل سندوتشات السجق الإيطالي بأسهل مكونات زي المطاعم الايطالي .

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرحمن الرحيم

والصلاة والسلام على أشرف المرسلين سيدنا محمد صلى الله عليه وسلم

ثم أما بعد :


 

  • اليوم سنقوم بشرح طريقة سندوتشات السجق الإيطالي خطوه بخطوه.
طريقة عمل سندوتشات السجق الإيطالي بأسهل مكونات زي المطاعم الايطالي  | أكلة في 5 دقايق
 سندوتشات السجق الإيطالي

المقادير
ربع كوب زيت زيتون 
نصف كيلو سجق
2 فلفل أحمر مقطع شرائح
2 بصل مقطع شرائح
معلقة صغيرة ملح
معلقة صغيرة فلفل أسود
معلقة صغيرة توابل إيطالية
نصف كوب ريحان طازج مفروم
4 فص ثوم مفروم
2 معلقة كبيرة معجون طماطم
2 حبة طماطم حجم صغير
4 رغيف فينو

طريقة التحضير:
- في طاسة كبيرة نضيف معلقتين كبار من الزيت ثم نضيف السجق ونُقلب على الجانبين على نار متوسطة الى عالية. ثم نرفع السجق عن النار في طبق على مناديل ورق.
- نضيف الزيت المتبقي للطاسة ثم نضيف الفلفل والبصل والملح والفلفل الأسود ونُقلب على نار متوسطة حتي البصل يدبل.
- نرش التوابل الإيطالية والريحان والثوم ونُقلب حتي تظهر رائحة الثوم حوالي دقيقتين مثلا.
- نضيف معجون الطماطم ومكعبات الطماطم ونضعها على نار هادئة.
- نقطع السجق ونضعة في الطاسة وتكون على نار خفيفة حتي تكون تقيلة لمدة 20-25 دقيقة.
- نقسم الخبز نصفين ونحشيه بالسجق.
TAG

ليست هناك تعليقات

إرسال تعليق

Ads 336x280

Ads 335x280

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *