-->

طريقة عمل ساندويش الكبدة المقلية زي عربيات الكبدة بالظبط والطعم يجنن | أكلة في 5 دقايق

طريقة عمل ساندويش الكبدة المقلية:

نقدم إليكم اليوم طريقة عمل ساندويش الكبدة المقلية زي عربيات الكبدة بالظبط والطعم يجنن .

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرحمن الرحيم

والصلاة والسلام على أشرف المرسلين سيدنا محمد صلى الله عليه وسلم

ثم أما بعد :


 

  • اليوم سنقوم بشرح طريقة ساندويش الكبدة المقلية خطوه بخطوه.

طريقة عمل ساندويش الكبدة المقلية زي عربيات الكبدة بالظبط والطعم يجنن | أكلة في 5 دقايق
ساندويش الكبدة المقلية

المقادير:
- نصف كيلو كبدة
- 5 فصوص ثوم
- معلقة صغيرة ملح
- معلقة صغيرة فلفل أسود
- معلقة صغيرة كمون
- ربع كوب خل
- 2 كوب ردة (نخالة)
- زيت للقلي
- 5 رغيف فينو (مشقوق)
- كوب طحينة

طريقة التحضير:

- نقطع الكبدة ونضعها في طبق متوسط الحجم. ونضيف الثوم، الخل، الملح، الفلفل الأسود والكمون.
- نخلط المكونات جيداً ونتركها وعلي جنب 30 دقيقة.
- نضع الردة او النخالة في طبق صغير ونغمس فيها الكبدة ونغلفها من كل الجهات ونتركها ترتاح جانباً 5 دقائق.
- نسخن الزيت في طاسة على النار ونقلي شرائح الكبدة على مراحل.
- نرفع الكبدة عن النار ونضعها على مناديل ورق حتي تتشرب الزيت.
- نضع معلقة طحينة في كل رغيف خبز ونضيف قطع الكبدة المقلية ونقدمها ساخنة.

TAG

ليست هناك تعليقات

إرسال تعليق

Ads 336x280

Ads 335x280

الاسم

بريد إلكتروني *

رسالة *