طريقة عمل ساندويش الكبدة المقلية:
نقدم إليكم اليوم طريقة عمل ساندويش الكبدة المقلية زي عربيات الكبدة بالظبط والطعم يجنن .
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بسم الله الرحمن الرحيم
والصلاة والسلام على أشرف المرسلين سيدنا محمد صلى
الله عليه وسلم
ثم أما بعد :
- اليوم سنقوم بشرح طريقة ساندويش الكبدة المقلية خطوه بخطوه.
![]() |
ساندويش الكبدة المقلية |
- نصف كيلو كبدة
- 5 فصوص ثوم
- معلقة صغيرة ملح
- معلقة صغيرة فلفل أسود
- معلقة صغيرة كمون
- ربع كوب خل
- 2 كوب ردة (نخالة)
- زيت للقلي
- 5 رغيف فينو (مشقوق)
- كوب طحينة
طريقة التحضير:
- نقطع الكبدة ونضعها في طبق متوسط الحجم. ونضيف الثوم، الخل، الملح، الفلفل الأسود والكمون.
- نخلط المكونات جيداً ونتركها وعلي جنب 30 دقيقة.
- نضع الردة او النخالة في طبق صغير ونغمس فيها الكبدة ونغلفها من كل الجهات ونتركها ترتاح جانباً 5 دقائق.
- نسخن الزيت في طاسة على النار ونقلي شرائح الكبدة على مراحل.
- نرفع الكبدة عن النار ونضعها على مناديل ورق حتي تتشرب الزيت.
- نضع معلقة طحينة في كل رغيف خبز ونضيف قطع الكبدة المقلية ونقدمها ساخنة.
ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق