طريقة عمل بسكويت النشادر:
نقدم إليكم اليوم طريقة عمل بسكويت النشادر بكل تفاصيله.
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتهبسم الله الرحمن الرحيموالصلاة والسلام علي أشرف المرسلين سيدنا محمد صلي الله عليه وسلمثم أما بعد :
- اليوم سنقوم بشرح طريقه بسكويت النشادر خطوه بخطوه.

بسكويت النشادر
المقادير:
کیلو ونص دقيق الخاص بالبسكويت
نص كيلو سمنه بلدي
ربع كيلو زبده
نص كيلو سكر بودر
6 عدد بيض
روح برتقال
معلقه كبيره نشادر
ربع كوب لبن
باكو بيكينج بودر
طريقة التحضير:
1. بمضرب كهربائي نضرب السمنه مع الزبده والسكر البودر جيدا.
2. ثم ننزل بالبيض واحده واحده والفانيليا
وروح البرتقال وبعد كده نقلب الدقيق مع البيكينج بودر ونضيف شويه شويه مع التقليب علي الخليط (الزبدة والسمنه والسكر البودر).
3. ثم نذوب النشادر في اللبن ونضيفهم علي الخليط ونقلبهم باليد ونتركهم في الثلاجه
لمده ساعتين أو ثلاثة ساعات.
4. ثم ناخد العجينه ونخدمها جيدا ونحطها في الماكينه ونقطع علي الصاجات ونسوي علي درجة حرارة 180 لمده وال10دقايق.
5. ثم بعد ما يخرج من الفرن و يبرد نزينه بالشوكولاته حسب الرغبه.
ثم أما بعد :
- اليوم سنقوم بشرح طريقه بسكويت النشادر خطوه بخطوه.
![]() |
بسكويت النشادر |
المقادير:
کیلو ونص دقيق الخاص بالبسكويت
نص كيلو سمنه بلدي
ربع كيلو زبده
نص كيلو سكر بودر
6 عدد بيض
روح برتقال
معلقه كبيره نشادر
ربع كوب لبن
باكو بيكينج بودر
طريقة التحضير:
1. بمضرب كهربائي نضرب السمنه مع الزبده والسكر البودر جيدا.
2. ثم ننزل بالبيض واحده واحده والفانيليا
وروح البرتقال وبعد كده نقلب الدقيق مع البيكينج بودر ونضيف شويه شويه مع التقليب علي الخليط (الزبدة والسمنه والسكر البودر).
3. ثم نذوب النشادر في اللبن ونضيفهم علي الخليط ونقلبهم باليد ونتركهم في الثلاجه
لمده ساعتين أو ثلاثة ساعات.
4. ثم ناخد العجينه ونخدمها جيدا ونحطها في الماكينه ونقطع علي الصاجات ونسوي علي درجة حرارة 180 لمده وال10دقايق.
5. ثم بعد ما يخرج من الفرن و يبرد نزينه بالشوكولاته حسب الرغبه.
ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق